Inicio > Primavera 2011, Sala Punto 3, Sesiones Dj > Jose Dj 2011 Never told you 12 martie

Jose Dj 2011 Never told you 12 martie

martes, 22 de marzo de 2011

Au trecut aproape două luni de când am postat pe site-ul meu prima sesiune a anului 2011, numită Give Me a Sign. Acum, o dată cu venirea primăverii, este timpul pentru o un nou Set Dj, care se numește Never Told You. Întotdeauna îmi denumesc sesiunile folosind o piesă care face parte din sesiunea respectivă. Ca exemplu sunt ultimele titluri publicate: Give Me a Sign, Music Makes Me Free, Around The World sau The Light.

Never Told You este titlul ultimei mele sesiuni, o sesiune specială, a doua din anul 2011. Never Told You este ultima producție a prietenului meu Amari, producător născut în România, dar stabilit în Austria, care a realizat mai multe piese pentru discotecă, între ele, cea care va fi al treilea single al Alexandrei Stan și care va fi lansată în primăvara lui 2011. Alături de single-ul lui Amari, sesiunea cuprinde piese ca Mr. Saxobeat a Alexandrei Stan și Get High a lui Ruby, care îi dau lui Never Told You acea nuanță românească ce place atât de mult în Europa, pe care o susțin și pe care o încurajez, ca și complice și chiar ca sfătuitor, de la începutul anului 2010.

Amari feat Phelipe Never told you

Toate sesiunile mele sunt intitulate cu numele uneia dintre piesele cele mai importante din respectiva sesiune, dar obișnuiesc și să folosesc numele unei piese din încheiere, ca modalitate de a lăsa un fel de aprentă asupra fiecărei sesiuni…dar în acest caz am făcut o excepție. Ultima piesă a sesiunii nu este cea care îi dă numele, ci Bailando Por Ahí, noul single al lui Juan Magan. În fond, toate sesiunile mele sunt înregistrate în direct și cu muzică pentru ascultători, nu pentru o înregistrare, iar Never Told You este una dintre cele mai comerciale piese dance. Acest set de piese cuprinde cântece care au ajuns în sfârșit cunoscute, împreuna cu altele care vor fi cunoscute în curând.

Jose Dj uNDERDUb.NET – Never Told You 12 Marie 2.011

 

 

Text in romanian by Oana Mihalcea

 

 

 

Comentarios cerrados.